Iniciació a la Música

Iniciació a la Música

L’àrea d’Iniciació a la Música la repartim en quatre cursos, pels infant dels 4 al 7 anys d’edat. La metodologia d’aquesta etapa es basa en dinàmiques de música i moviment, i un repertori de cançons adient a cada edat.

Què fem?

Despertar l’interès cap a la música de forma lúdica i atractiva pels infants, treballant els conceptes a través del joc i de l’experimentació.

  • Desenvolupar l’oïda i la sensibilitat, així com les capacitats psicomotrius bàsiques per a potenciar-ne la musicalitat.
  • Treballar el sentit del ritme i al mateix temps la coordinació necessària per a l’estudi de qualsevol instrument.
  • Incentivar la creativitat i l’autonomia utilitzant els elements apresos.
  • Vetllar pel respecte i perquè l’educació musical formi part d’un tot dins l’educació global de l’infant.
  • Oferir la roda d’instruments, que en diem tallers, per tal de que els alumnes puguin experimenta, conèixer tots els instruments que l’escola i així poder escollir quin voldran aprendre a tocar a partir del següent curs.

 

 

Edat

GrupPrograma obligatori

4 anys P4

Iniciació 1

Música i moviment: 45"

5 anys P5

Iniciació 2

Música i moviment: 45"

6 anys 1r

Iniciació 3

Música i moviment: 30"
Roda d'instruments: 30"

7 anys 2n

Iniciació 4

Llenguatge musical: 60"
Instrument en grup: 60"

 

 

Ut risus felis, pharetra non porttitor eget, commodo quis libero. Morbi vel leo ut mi lobortis aliquam. Etiam rhoncus pretium ligula, ut accumsan nibh feugiat in. Mauris sollicitudin nisl vitae vestibulum tristique. In hac habitasse platea dictumst. Vivamus nec felis at enim cursus faucibus. Fusce imperdiet nec sapien quis imperdiet. Duis sed ligula sit amet ipsum tincidunt dictum. Vestibulum at justo mattis, vehicula tellus in, dapibus sapien. Maecenas maximus egestas libero. Fusce mattis sit amet odio in lacinia.
Aula de música
de Vilassar de Mar
© 2021 Aula de Música de Vilassar de Mar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .