Cors i conjunts

 • Cor Grumets!
  Grumets! És el nostre cor infantil. Assagem els dimarts a la tarda en dos grups d’edat a partir de 1r de primària els Gruments petits i de 5è de primària els Grumets grans. Dirigits per Glòria Prats fan cançons d’arreu del món destinades a donar als infants de l’Aula i de la resta del poble un espai on expressar-se i gaudir de cantar
  Cor Grumets!
 • Cor Jove
  Un cor dedicat a joves d'entre 11 i 18 anys, on s'hi trien cançons a partir de la música que agrada als seus integrants. Harry Styles, Billie Eilish, Katy Perry, Olivia Rodrigo... Aprendreu a cantar harmonitzant a diferents veus amb la directora Núria Casares. Tant si heu cantat abans com si no, veniu a provar-ho. Potser descobriu la vostra nova passió!
  Cor Jove
 • Cor VilasSons
  El Cor VilasSons va néixer l’hivern del 2014 sota la direcció de la vilassarenca Judit Neddermann amb l’objectiu d’oferir un espai a les persones joves i adultes que vulguin gaudir de cantar músiques d’arreu del món. Actualment el cor compta amb la direcció del Marcel Tena. El repertori combina el gospel amb la música tradicional i folklòrica de diferents països L’energia i simpatia que transmeten els seus cantaires és un dels trets distintius d’aquesta formació.
  Cor VilasSons
 • Cor Vila Azari
  Josep Maria Gregori

  El Cor de música antiga, Cor Vila Azari, es va fundar el 1995 amb els pares dels alumnes de l’Aula de Música de Vilassar de Mar. En els seus origens era conegut amb el nom de Cor de l’Aula de Música de Vilasar de Mar i va ser dirigit, de forma successiva, per Lali Vinaixa, Jordi Lluch, Victòria Priante i Emma Calvo. A partir del gener del 1998, i sota la direcció de Josep Maria Gregori, prengué el nom de Cor Vila Azari (l’antic nom de Vilassar). Ha participat en diverses trobades de cant coral i ha estat convidat a cantar a les parròquies de La Roca del Vallès, Argentona, Cabrera de Mar i Vilassar de Mar. El seu repertori ha comprès des de la música medieval fins al segle XXI.
  Cor Vila Azari
 • Cor Seasons
  Seasons és un quartet vocal originari de Vilassar de Mar, dirigit pel Marcel Tena. El seu repertori viatja per diferents estils (pop, folk, cançó d’autor), visitant autors de renom com Serrat, Crosby, Stills & Nash o Stevie Wonder. El fil conductor del seu concert són els arranjaments vocals, plens d’emoció i dinàmiques que no deixen a ningú indiferent. El procés musical dels Seasons és indeslligable de les cantants Maria Lamata i Judit Neddermann, ambdues implicades en el naixement i evolució d’aquesta formació.
 • Cor Dones Grans
  Un espai on cantar. connectar amb tu mateixa, respirar, compartir, ballar i divertir-te! Adreçat a dones grans que vulguin cantar cançons de tota la vida. Sota la direcció de la soprano Rosa Mateu.
  Cor Dones Grans
 • Combos
  Anomenem combos als grups musicals formats pels alumnes de Nivell Bàsi, Avançat, Música Jove i Adults, que estan formats per diferents instruments i que interpreten música moderna.

  Llistat de combos:
  • The Gremgirls
  • Jazz Millenials
  • Swing Out Combo
  • Les Soulfèges
  • Forever Young Quintet
  • Trombon Wanted
  • Vilassar All Stars
  Combos
 • Turrunats Band
  Eva Vinaixa

  La Turrunats Band va néixer el 2014 sota la direcció d’Eva Vinaixa. La componen músics porfessionals, amateurs i estudiants, tots ells vinculats amb el nostre poble. Ofereix un variat repertori per a ser tocat en cercaviles per carrer. Ha actuat a la Festa Major de Vilassar de Mar, Òrriues, al Festival de Titelles Firobi, els Tres Tombs, la Marató, entre d’altres esdeveniments.
  Turrunats Band
 • Vilassar Big Band
  La Vilassar Big Band va néixer la tardor del 2014. La integren 20 músics la major part dels quals són de la comarca, tots ells sota la direcció de Joan Moragas. Ofereix concerts amb obres de diferents èpoques i estils, amb un repertori pensat per tots els públics i per a que els balladors i balladores de Lindy Hop puguin gaudir de ballar amb música en viu. Entre d’altres concerts a actuat a la Festa Major de Vilassar de Mar, al Mercantic de Vic, a la presó de Can Brians, al MNAC i al Centre Cultural l’Amistat de Preimà de Mar i al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.
  Vilassar Big Band
Aula de música
de Vilassar de Mar
© 2023 Aula de Música de Vilassar de Mar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .