Coros y conjuntos

 • Cor Grumets!
  Grumets! És el nostre cor infantil. Assagem els dimarts a la tarda en dos grups d’edat a partir de 1r de primària els Gruments petits i de 5è de primària els Grumets grans. Dirigits per Glòria Prats fan cançons d’arreu del món destinades a donar als infants de l’Aula i de la resta del poble un espai on expressar-se i gaudir de cantar
  Cor Grumets!
 • Cor VilasSons
  Judit Neddermann, direcció i Bernat Casares, piano.

  El Cor VilasSons va néixer l’hivern del 2014 sota la direcció de la vilassarenca Judit Neddermann amb l’objectiu d’oferir un espai a les persones joves i adultes que vulguin gaudir de cantar músiques d’arreu del món. El cor compta amb l’acompanayament al piano de de Bernat Casares, ambdues germanes són referent del món de la música moderna del nostre país. El repertori combina el gospel amb la música tradicional i folklòrica de diferents països L’energia i simpatia que transmeten els seus cantaires és un dels trets distintius d’aquesta formació.
  Cor VilasSons
 • Cor Vila Azari
  Josep Maria Gregori

  El Cor de música antiga, Cor Vila Azari, es va fundar el 1995 amb els pares dels alumnes de l’Aula de Música de Vilassar de Mar. En els seus origens era conegut amb el nom de Cor de l’Aula de Música de Vilasar de Mar i va ser dirigit, de forma successiva, per Lali Vinaixa, Jordi Lluch, Victòria Priante i Emma Calvo. A partir del gener del 1998, i sota la direcció de Josep Maria Gregori, prengué el nom de Cor Vila Azari (l’antic nom de Vilassar). Ha participat en diverses trobades de cant coral i ha estat convidat a cantar a les parròquies de La Roca del Vallès, Argentona, Cabrera de Mar i Vilassar de Mar. El seu repertori ha comprès des de la música medieval fins al segle XXI.
  Cor Vila Azari
 • Petites violinines
  De la mà de la prestigiosa violinista Simone Lambregts, aquest grup està format per alumnes de violí de nIvell Bàsic de la nostra escola. Participa en els concerts de Nadal i final de curs que realitzem a l’Ateneu Vilassanès.
 • Combos
  Anomenem combos als grups musicals formats pels alumnes de Nivell Bàsi, Avançat, Música Jove i Adults, que estan formats per diferents instruments i que interpreten música moderna
  Combos
 • Turrunats Band
  Eva Vinaixa

  La Turrunats Band va néixer el 2014 sota la direcció d’Eva Vinaixa. La componen músics porfessionals, amateurs i estudiants, tots ells vinculats amb el nostre poble. Ofereix un variat repertori per a ser tocat en cercaviles per carrer. Ha actuat a la Festa Major de Vilassar de Mar, Òrriues, al Festival de Titelles Firobi, els Tres Tombs, la Marató, entre d’altres esdeveniments.
  Turrunats Band
 • Vilassar Big Band
  La Vilassar Big Band va néixer la tardor del 2014. La integren 20 músics la major part dels quals són de la comarca, tots ells sota la direcció de Joan Moragas. Ofereix concerts amb obres de diferents èpoques i estils, amb un repertori pensat per tots els públics i per a que els balladors i balladores de Lindy Hop puguin gaudir de ballar amb música en viu. Entre d’altres concerts a actuat a la Festa Major de Vilassar de Mar, al Mercantic de Vic, a la presó de Can Brians, al MNAC i al Centre Cultural l’Amistat de Preimà de Mar i al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.
  Vilassar Big Band
Aula de música
de Vilassar de Mar
© 2021 Aula de Música de Vilassar de Mar
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.