Programas por edades

 • És una activitat destinada a infants entre 0 i 2 anys acompanayts amb un adult que se l’estimi.
 • Iniciació a la Música
  L’àrea d’Iniciació a la Música la repartim en quatre cursos, pels infant dels 4 al 7 anys d’edat. La metodologia d’aquesta etapa es basa en dinàmiques de música i moviment, i un repertori de cançons adient a cada edat.
 • Nivell Bàsic
  El Nivell Bàsic està destinat a alumnes de 3r de primària a 2r d’ESO. Estructurat en 5 cursos es poden cursar les assignatures de Llenguatge Musical, instrument, conjunt instrumental i cor.
 • El Nivell Avançat està destinat a aquells alumnes que un cop finlitzat el Nivell Bàsic desitgen seguir amb l’aprofundiment de l’aprenentatge del llenguatge musical, l’instrument i el conjunt instrumental.
 • Música Jove
  Aquest programa està destina als joves majors de 12 anys que voeln iniciar-se en l’aprenentatge de l’instrument i el llenguatge musical. També poden participar en els combos.
 • Adults
  Per a les persones adultes oferim classes d’iniciació al llenguatge musical i a qualsevol dels instruments que ofereix l’escola. Les classes poden ser individuals o en grup. També es pot participar en els combos
Ut risus felis, pharetra non porttitor eget, commodo quis libero. Morbi vel leo ut mi lobortis aliquam. Etiam rhoncus pretium ligula, ut accumsan nibh feugiat in. Mauris sollicitudin nisl vitae vestibulum tristique. In hac habitasse platea dictumst. Vivamus nec felis at enim cursus faucibus. Fusce imperdiet nec sapien quis imperdiet. Duis sed ligula sit amet ipsum tincidunt dictum. Vestibulum at justo mattis, vehicula tellus in, dapibus sapien. Maecenas maximus egestas libero. Fusce mattis sit amet odio in lacinia.
Aula de música
de Vilassar de Mar
© 2021 Aula de Música de Vilassar de Mar
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.