Cercar al web

Aula de Música de Vilassar de Mar

Canal RSS

Si utilitzeu un agregador de RSS podeu afegir el nostre feed per estar actualitzats de les notícies que anem publicant des de qualsevol lloc i/o ordinador, telèfon mòbil, pda, etc. Nomès heu d’introduïr aquesta direcció www.aulademusica.cat/index.php/feed/ al vostre programa de RSS favorit.

Per a més informació visiteu la Viquipèdia (extracte a continuació):

RSS és un una família de formats de canals web XML utilitzat per a publicar continguts actualitzats freqüentment com ara llocs de notícies, weblogs o podcasts, i per mitjà del qual es pot compartir la informació i usar-la en altres llocs web o programes. És en essència una sindicació de continguts.

El principal avantatge del sistema és l’agilitat, ja que es fa innecessari haver de descarregar les imatges i els altres elements de la web, descarregant-ne només els titulars. I també el poder ajuntar el contingut de molts llocs web en un sol espai.

Un programa que usa RSS s’anomena agregador, i n’hi ha de molts tipus. Incrustats a navegadors web, widgets per l’escriptori, en programes de correu electrònic, en pàgines web dedicades i en programes dedicats. (…)

Ajuntament de Vilassar de Mar© 2017 Aula de Música de Vilassar de Mar
C/ Narcís Monturiol, 23 — 08340 — Telèfon: 93 750 6475
Web desenvolupada per Murga&Murga
rsswww.aulademusica.cat | Facebook Segueix-nos des del Facebook | Avisos alumnes | ↑ Pujar